Bandar Baru Uda BBU Johor Bahru

Majlis Pernikahan anak Pn Aisyah telah diadakan di rumah keluarga beliau di Padi Mahsuri Bandar Baru Uda BBU Johor Bahru. Majlis dimulakan dengan Bacaan Yassin dan Tahlil daripada Kariah Masjid Bandar Baru Uda. Keluarga Pengantin lelaki yang menginap  di  Homestay berdekatan datang  daripada Pahang.

Gambar di bawah adalah suasana pada majlis pernikahan yang diadakan pada sebelah malam dan antara menu yang telah disediakan oleh Rasa Mewah Catering.

Untuk saiz yang lebih besar sila klik pada imej    
Pernikahan Bandar Baru UdaPernikahan Bandar Baru UdaPernikahan Bandar Baru Uda

Pernikahan Bandar Baru UdaPernikahan Bandar Baru UdaPernikahan Bandar Baru Uda

Pernikahan Bandar Baru UdaPernikahan Bandar Baru UdaPernikahan Bandar Baru UdaPernikahan Bandar Baru UdaPernikahan Bandar Baru UdaPernikahan Bandar Baru Uda
Majlis Pernikahan telah berjalan lancar dalam suasana harmoni dan cuaca yang baik sekali. Semoga kedua pasangan pengantin berbahagia hingga ke akhit hayat.

Anecdote 1: Menu pada pada Malam Pernikahan adalah Nasi Putih, Ayam Goreng Selasih, Daging Black Pepper, Sayur Campur, Sup Ekor + Roti Perancis. Manakala dessert terdiri dari Kuih Tako in Shot Glass dan Mini Puding Caramel beserta Buah-Buahan. Air Mata Kucing dan Air Teh Tarik.


Anecdote 2: Majlis Persandingan akan diadakan pada keesokan harinya. Sila lihat di Sini

Rasa Mewah Catering

Sharing is Caring