Dewan Taman Sri Skudai

Perkhidmatan katering di Dewan Taman Sri Skudai Johor, Majlis Persandingan En. Mohammad Jailani A Jamil bersama Pasangannya Cik Zuraida Zainol. Majlis Menyambut Menantu ini dimulai dengan Acara Khatam Al Quran. Jamuan Makan bermula seawal 10:30 pagi dan berakhir  5 petang. 

Menu jamuan terdiri dari set Nasi Briyani, Ayam Masak Merah, Daging Briyani + Telur, Dalca Sayur + Kambing dan Acar Buah. Rojak Buah-Buahan + Tauhu dan Spaghetti Bolognese

Dessert terdiri dari Chocolate Fountain [ Marshmallow & dll ] chocolate cake, carrot cake, puding cocktail, cream puff, mini fruit tartlet dan buah-buahan. Air Sirap Oren, Teh Tarik dan kopi O.
Sila klik pada gambar untuk saiz lebih besar


Dewan Taman Sri Skudai ini bersaiz sederhana dengan kemudahan tempat meletak kenderaan yang agak terbatas. Tiada pendingin hawa, hanya menggunakan kipas dinding bersaiz besar. Agak sukar kepada pihak katering untuk unload barang-barang kerana tiada tempat loading bay. Tempat untuk persiapan dan bekerja juga tiada siap ada yang sepatutnya disediakan oleh pihak dewan.

Anecdote: Abang-abang dan saudara mara pengantin lelaki menunggu-nunggu, bilakah orang yang tolong order nak buat majlis.......??? 


Rasa Mewah Catering


Sharing is Caring