Chocolate Fountain Menu Johor Bahru

Rasa Mewah Catering menyediakan Menu Chocolate Fountain untuk majlis-majlis jamuan yang dikendalikan oleh pihak kami. Menu ini sesuai untuk majlis Harijadi, Pertunangan, BBQ dan juga Majlis Perkahwinan serta majlis keraian lainnya.

Trend terbaru di Majlis Perkahwinan sekarang ini terdapat menu chocolate fountain. Ia dimakan bersama marsmallow dan juga buah-buahan. Pihak kami menyediakan menu ini menggunakan chocolate yang bermutu tinggi dan juga pelbagai pilihaan marsmallow dan buah-buahan untuknya.
Sila klik pada gambar untuk saiz lebih besar
Anecdote : Menu Chocolate Fountain ini sesuai untuk majlis jamuan yang diadakan di dalam Dewan Berhawa Dingin tanpa menggunakan kipas. Masalah kepada chocolate yang mengalir jikalau terdapat kipas angin besar yang mengarah ke alat ini.


Rasa Mewah Catering


Sharing is Caring  

Sila Klik Pada Gambar Untuk Pembesaran Gambar dan FB Rasa Mewah Catering

.
PENAFIAN: Rasa Mewah Catering tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan, kehilangan ataupun kerugian yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat dalam laman web ini. Semua maklumat yang dipaparkan adalah benar dan betul pada tarikh dan masa diterbitkan dan tertakluk kepada pindaan dari masa ke semasa serta tertakluk kepada Terma dan Syarat yang tidak dinyatakan disini.