Majlis Perkahwinan di Taman Saujana Plentong

Perkhidmatan katering di rumah En. Mohd Harith, Taman Saujana Plentong, Johor Bahru ini adalah untuk kali yang kedua.  Hanya selang 5 bulan sahaja dari Majlis Perkahwinan sebelumnya. Majlis kedua ini pada Sabtu lepas adalah Majlis Menyambut Menantu.

Pihak kami merakamkan jutaan terima kasih kepada En. Harith sekeluarga kerana sekali lagi memberikan kepercayaan kepada pihak kami untuk mengendalikan majlis keraian yang besar di rumah beliau.

Menu untuk majlis meyambut menantu ini terdiri dari Nasi Jagung, Daging Kurma, Ayam Black Pepper, Udang Sambal, Dalca dan sampingannya acar buah serta Rojak Petis. Hidangan kuih muih dan juga buah-buahan. Air Laici  ( buka tin sahaja ) dan tidak lupa istimewa orang Johor, air sirap oren.

Anecdote: Kali ke 2 juga team yang bertungkus lumus menyediakan hidangan untuk majlis perkahwinan di rumah En. Mohd Harith mendapat "Ang Pau", hadiah dari En. Mohd Harith sendiri. Semoga En. Harith sekeluarga bersama-sama menantu yang baru dan lama sentiasa dilimpahkan rezeki dariNya.


Rasa Mewah Catering

Sharing is Caring